Ons Adres :

Vroonstraat 31
8792 Desselgem

Heeft U GPS, dan zal uw GPS u perfect naar onze straat sturen, maar misschien wel naar een verkeerde tak. De Vroonstraat is immers eerder een wijk. De studio bevindt zich in een wit huis. Er staat slechts 1 wit huis in die wijk. Het huisnummer is op de brievenbus gekleefd. Je kan gerust parkeren op de oprit, zelfs al staan er wagens op die oprit !

Geen GPS ? Dan helpt google maps U samen met de begeleidende tekst. Gebruik de google maps applicatie om je eigen adres in te vullen en ineens een routebeschrijving te bekomen.

U komt van Gent, Antwerpen of Brussel. U neemt op de E17 uitrit 5 Waregem. Bovenaan de afrit slaat u rechtsaf richting Waregem. Ga verder bij (1)

U komt van Kortrijk. U neemt afrit 4 Deerlijk. Bovenaan de afrit slaat U rechtsaf richting Vichte. Aan de eerste lichten neemt U links richting Desselgem. U volgt deze weg over de autostrade. Aan de volgende lichten rechtdoor. Aan de daarop volgende lichten (kruising met de Gentsebaan) in Desselgem ook rechtdoor. Ga verder bij (2).

(1)
U passeert een rond punt en gaat daar rechtdoor.
Aan de derde lichten na het rond punt, gaat U links richting Desselgem.
U rijdt die straat helemaal tot op het einde (ong 5 km). U rijdt ondertussen over een spoorweg.
Op het einde van die straat neemt U links richting lichten.
Aan die lichten neemt U rechts richting centrum Desselgem.

(2)
Aan de volgende lichten in het centrum van Desselgem (aan de kerk) gaat U rechts de nieuwstraat in.
U passeert een versmalling samen met een verkeersplateau. Voorbij (dus niet op !) het verkeersplateau gaat U rechts de Leopold III laan in. Op het einde van de Leopold III laan neemt U links de kasteelstraat.

Opgelet, slechts 50m verder aan de linkerkant, in een bocht naar rechts, is de Vroonstraat. U rijdt deze straat in en zoekt een wit huis.

Indien U vroeger zou aankomen dan voorzien, belt U rustig aan. In de wagen blijven wachten tot het juiste uur is zinloos. De ingang van de studio is aan de rechterkant van het gebouw. U loopt door totdat U een inham ziet met een rode belknop. U belt aan en wij ontvangen U.


View Larger Map